Mindful Walk

Wil jij je fysiek en mentaal energieker voelen?

Mindful Walk

Wil jij:

»  Je fysiek en mentaal energieker voelen?

» Niet alleen goed voor je lichaam zorgen, maar ook voor jouw geest?

» Lekker bewegen in groepsverband?

» Beter met stress om leren gaan?

» Beter leren ademhalen?

» Bewuster te leven?

» EN meer fun uit je leven halen?

Mindful Walk

Dan ben je klaar voor een cursus Mindful Walk. Ik geef de 5-weekse cursus in de gemeente Baarn en Amersfoort. Er starten elke maand nieuwe cursussen. Voor info en data: www.mindfulrun.nl/baarn/

Uiteraard kan je ook contact opnemen.

Voor bedrijven verzorg ik graag een Mindful Walk workshop of een 5-weekse Mindful Walk cursus op locatie. Er is veel mogelijk qua inhoud, tijdstip en locatie. Een en ander is afhankelijk van de wensen en mogelijkheden. Neem je contact op om de mogelijkheden te bespreken?

 

Wat is Mindful Walk?

Mindful Walk is een combinatie van wandelen, ademhalingstechnieken en mindfulness. In 5 lessen van 1,5 uur, waarbij iedere les een eigen thema heeft, leer je meer in het “hier en nu” te leven, beter te voelen en te luisteren naar je lichaam. Het doel is om jou bewuster te maken, gezonder te ademen en (weer) plezier te hebben in bewegen en wandelen. Uiteindelijke belangrijkste resultaten: meer energie, minder stress en je fitter voelen.

Bewust bewegen

Bij Mindful Walk gaat het om bewust bewegen. Het aantal kilometers en snelheid is niet van belang. Het gaat om bewust lopen op gevoel in het “hier en nu’”, waarbij je leert luisteren naar jouw lichaam. Heerlijk in de buitenlucht met aandacht voor jezelf en oog voor de omgeving.

Praktische oefeningen

Aan de hand van oefeningen leer je bewuster te bewegen en ook bewuster te leven. Je krijgt diverse oefeningen om tijdens sport en in het dagelijkse leven beter met stress om te gaan. Je leert beter luisteren naar jouw lichaam en geest. De oefeningen zijn praktisch, kort en vooral ook leuk en ontspannen.

Ik geef de 5-weekse cursus in de gemeente Baarn en Amersfoort. Er starten elke maand nieuwe cursussen. Voor info en data: www.mindfulrun.nl/baarn/

Uiteraard kan je ook contact opnemen.

Informatie over tarieven en vergoedingen

 

Jorien is vakvrouw met heel veel kennis. Het mooie van Jorien is dat zij haar kennis op een uiterst prettige manier met sport combineert. Ze ademt sport en staat dan ook voor een gezonde samenleving waarin ze met Mindfulness, Ademhalingstechnieken en bewegen hele mooie technieken in handen heeft om Nederland een stukje gezonder te maken. Een warme aanbeveling.

Martijn Mensink

Oprichter Mindful Run

Op een relaxte speelse en fijne manier wordt door Jorien deze cursus gegeven. Veel geleerd over ademhalen en mindful zijn . Heerlijk buiten in het bos, een echte aanrader.

Judith

Ik heb inmiddels de beginners en de vervolg cursus gedaan. En ik wil er nog wel één! Jorien is een zeer prettige docent. Op een relaxte manier leer je meer te ontspannen, genieten en beter adem te halen!

Marjon

Mindful Walk: lekker relaxte lessen onder enthousiaste begeleiding van Jorien. Een aanrader als je meer rust in je hoofd wil. Heerlijk bewegen in de buitenlucht, afgewisseld met meditatie en mindful oefeningen. Gewoon doen!!!

Jose

Contact

Telefoon

06-51474299

Adres

Jorien Oosterwijk Coaching
Eelerberg 81
3825 BD Amersfoort

Jouw pad naar persoonlijke kracht